Gastenboek gastouder Moesje

Onderaan de pagina kunt u wat schrijven in het gastenboek van gastouder Moesje

7 reacties op “Gastenboek gastouder Moesje

 1. Anneli

  Onze jongste dochter Tess (3 jaar) komt 3 dagen in de week bij Marion. Al vanaf dat ze 1 jaar is. We hebben voor een gastouder gekozen omdat Tess erg veel ziek was. Ten opzichte van de kinderopvang was dit voor Tess een fijne en knusse omgeving. Minder kindjes en 1 vast gezicht als opvangster. Gelijk merkte we dat Tess dit erg fijn vond. Het voelde al snel als thuis komen. Zowel voor Tess als ook voor ons. Tess is letterlijk en figuurlijk een kind aan huis bij Marion en haar gezin.
  Toen ze bijna twee was kregen we de bevestiging dat Tess het syndroom van Noonan heeft. Dat verklaarde haar ontwikkelingsachterstand en het vele ziek zijn. Marion is hier fantastisch mee om gegaan. Ze heeft zich erin verdiept en daar waar ze kon Tess ondersteund. Mede door Marion ontwikkelt ze zich goed. Ze kan goed spelen met andere kindjes en maakt regelmatig een uitstapje met Marion. Daar heeft ze erg veel plezier in.
  Helaas hebben we door onze verhuizing een andere gastouder moeten zoeken. Dat viel nog niet mee. Door Tess haar syndroom zijn veel gastouders toch huiverig. Gelukkig is het ons na een jaar zoeken gelukt een lieve gastouder te vinden bij ons in de wijk. Het scheelt ons een hoop reistijd maar we verlaten Marion met pijn in ons hart. Marion biedt een warme huiselijke omgeving voor de kindjes die ze opvangt. Ze hebben binnen en buiten alle ruimte om te spelen en te ontdekken. Elke dag maken ze ook een uitstapje, naar bijvoorbeeld de speeltuin of even een boodschap doen. Ze zingen, maken muziek, lezen, knutselen. Kortom, een heerlijke plek voor je kind!
  We zijn Marion erg dankbaar voor de fijne opvang van Tess en zullen haar erg gaan missen!

 2. Ard

  Onze twee meisjes gaan met veel plezier naar Marion. Je merkt echt dat Marion werken met kinderen erg leuk vindt. Ze doen vaak leuke extra dingen (iets bakken, een treinreisje maken) waar we dan thuis hele verhalen over horen. Maar ook op een gewone dag hebben ze genoeg lol. Helaas hebben wij door nieuwe werktijden een andere gastouder moeten zoeken, anders waren we nooit weggegaan bij Marion!

 3. Femke

  Wat een warme en leuke verhalen lees ik hier! Wij zijn op zoek naar een leuke en goede gastouder voor onze kindjes, ik zal deze site bewaren!

 4. Samantha, moeder van Tess

  3 dagen in de week brengen wij Tess altijd met een lach op haar gezichtje naar Marion.
  Wij merken dat Tess het erg naar haar zin heeft bij Marion.

  Het spelen met de andere kindjes, lekker naar buiten om te wandelen of gezellig boodschappen doen, zingen en spelen, Tess geniet er allemaal van.

  Marion schrijft van elke dag een verslagje en wij lezen dat met veel plezier terug. Voor ons een leuke en fijne manier om te weten wat Tess die dag gedaan heeft en welke nieuwe dingen ze die dag allemaal heeft ontdekt en geleerd. Een leuk initiatief van Marion.
  S´middags halen we Tess weer met een lach op, en na gedag te hebben gezegd gaan we¨tevreden naar huis.

 5. Noortje, moeder van Rosalinde

  Wij zijn overgestapt van een kinderdagverblijf naar Marion. Wat een verschil! Ik laat Rosalinde met een gerust hart achter en zit een stuk lekkerder op mijn werk.

  Je kunt aan alles merken dat Marion van kinderen houdt en er ook veel ervaring mee heeft. Maar, wat ik heel fijn vind, ze houdt echt rekening met wensen en gewoonten van elk kind. Een simpel voorbeeld: Rosalinde drinkt water en dat kan gewoon. Op het kinderdagverblijf ging dat regelmatig mis (want ‘hier drinken we limonade’).

  Meestal moet ik bij het brengen snel weg van Rosalinde. Ze wil namelijk gezellig met Marion een boekje gaan lezen en dat is pas ná het zwaaien. Dus gauw zwaaien, dag mama, ik wil lekker gaan lezen! Ze doen vaak leuke dingen: knutselen, kleien, liedjes zingen of lekker naar buiten. Naar de kinderboerderij of gewoon boodschappen doen (en dan langs de dierenwinkel!). Gezellige boel dus!

 6. lavina

  Wat een mooie website, het ziet er allemaal erg proffesioneel uit. het is duidelijk wat je biedt en wat ouders kunnen verwachten van je. Top!
  Lavina, gastouderopvang De Biezen

 7. Ingrid, de mamma van Bastiaan

  Marion is een lieve gastouder die aandacht heeft voor speciale wensen van vraagouders wat betreft bijvoorbeeld voeding. Mijn zoontje heeft ook extra oefeningen van de fysiotherapeut. Marion doet die oefeningen ook met hem.

  Ze probeert de kinderen te stimuleren door middel van tekenen, kleien, muziek maken e.d. Ze gaat (bijna) iedere dag lekker even naar buiten om te wandelen of te spelen. Aan de achterkant van haar huis is een leuk speeltuintje.

  De kinderen halen Kiki ‘s morgens uit bed en Kiki doet ook mee op de eet- en drinkmomenten, reuze gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *