Aanmeldprocedure

Wegens omstandigheden is Gastouderopvangmoesje voorlopig helaas gesloten.

Stappen aanmeldprocedure gastouderopvang Moesje Capelle aan den IJssel

Als u overweegt uw kind onder te brengen bij Gastouderopvang Moesje is de eerste stap, het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Besluit u daarna inderdaad met Gastouderopvang Moesje in zee te gaan, dan schrijft u zich in bij één van de gastouderbureaus waarbij ik ben aangesloten. Gastouderopvang Moesje in Capelle aan den IJssel is een geregistreerde gastouderopvang, waardoor inschrijving altijd verloopt via een gastouderbureau.

Na uw inschrijving zal een afspraak voor een koppelingsgesprek  worden gemaakt. Dat gesprek vindt plaats bij Gastouderopvang Moesje (in de Sporenbuurt in Capelle aan den IJssel) in aanwezigheid van een bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau. Momenteel werk ik met gastouderbureau’s Hop Marjanneke en 4kids.

Bij het koppelingsgesprek wordt het contract tussen u en Gastouderopvang Moesje getekend. In het contract leggen we met elkaar de afspraken rond de opvang vast: op welke dagen, van hoe laat tot hoe laat, etc. Veranderingen (ook incidentele) in het schema kunnen altijd tot twee weken van tevoren worden afgesproken. Indien gewenst kunnen we in overleg een gewenningsperiode afspreken waarin het kind wat minder lang komt en de ouder gemakkelijker bereikbaar is.

Benieuwd geworden? Klik op de onderstaande button voor contact met gastouder Moesje.

Contact opnemen

 

Hoe werkt het tijdens de opvangperiode?

U brengt en haalt uw kind (of kinderen) op de afgesproken dag en tijd. We bespreken dan kort eventuele bijzonderheden voor die dag en wisselen desgewenst een schriftje met notities uit voor een optimale communicatie (alleen bij kinderen tot 1 jaar oud). Zo houden we elkaar op de hoogte van de bijzonderheden rond uw kind. Een keer per jaar zal het gastouderbureau u en mij uitnodigen voor een evaluatiegesprek bij Gastouderopvang Moesje in Capelle aan den IJssel. Twee keer per jaar houdt gastouderopvang Moesje een ouderavond, waarvoor alle vraagouders uitgenodigd worden.

Nog meer praktische informatie vindt u hier.

Bereikbaarheid gastouderopvang Moesje

Gastouderopvang Moesje bevindt zich in de Sporenbuurt in Capelle aan den IJssel (Schollevaar), Breedspoor 121. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Treinstation Capelle Schollevaar is op 5 minuten loopafstand.

Handige links
Gastouderbureau HopMarjanneke

De belastingdienst over gastouders en kinderopvangtoeslag
Berekening hoogte kinderopvangtoeslag

Inschrijving Landelijk Register Kinderopvang: registratienummer 289827152
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 56737483